Om oss

Samtliga arbetare på företaget är välutbildade och erfarna experter på trädfällning.

Vi erbjuder företag och privatpersoner säker trädfällning och sektionsfällning till konkurrenskraftiga priser. Vi löser allt på plats, allt från fällning, borttransport och stubbfräsning. Vi kan också hjälpa dig att röja och städa tomter, ta bort sly, buskar eller gamla trädstammar. Tack vare mindre, smidiga maskiner så kan vi genomföra effektiva förflyttningar av både ris, stammar och sly och flytta allt detta enligt dina önskemål.

Vi beskär alla typer av träd - ek, bok, alm, kastanj, lind och exempelvis alm - och vi vet, som en naturlig följd av vår långa erfarenhet också hur varje träd reagerar i samband med beskärning. Vi kan även hjälpa dig med att beskära fruktträd, utföra kronreduceringar som ger dig bättre utsikt samt utföra selektiva avverkningar på din tomt eller din mark.

Har du upptäckt en katt som fastnat i ett träd? Slösa inte på brandkårens resurser. Ring oss istället. Vi ser till att katten kommer ned från trädet på ett säkert sätt och utan någon risk för skada. För varje katt som räddas så skänker vi 200 kronor till Kattstallet eller Akutgruppen. Vi kan även hjälpa dig att plocka ner exempelvis flygplan och drönare som fastnat i träd eller på tak.

Vi använder alltid den bästa och säkraste utrustningen i samband med trädfällning, stubbfräsning och beskärningar. Säkerheten är A och O hos oss. Företaget har ansvarsförsäkring och F-skattsedel. >

Kontakta oss via formuläret, ring eller skicka e-post om du har några frågor eller vill boka säker trädfällning.

Katt i träd

Vi kan trädfällning utan och innan!